چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت استراتژیک برگزار شد

چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت استراتژیک با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار شد. این کنفرانس در روزهای سه­شنبه و چهارشنبه مورخ 16 و 17 آذرماه 1395 در تالار الغدیر دانشکده مدیریت دانشگاه تهران با حضور بیش از پانصد شرکت­کننده داخلی و خارجی برگزار شد.

رئیس این کنفرانس دکتر علی دیواندری، دبیر علمی دکتر علی حیدری و دبیر اجرایی کنفرانس دکتر نادر سیدکلالی بودند. در آغاز این کنفرانس، دکتر طهمورث حسنقلی پور رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران به شرکت کنندگان خوش آمد گفت و سپس دکتر علی دیواندری به عنوان رئیس این کنفرانس سخنرانی کرد. در ادامه محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت به سخنرانی پرداخت.

در این کنفرانس دو روزه بیش از 14 سخنرانی علمی، 4 پنل تخصصی و 4 کارگاه آموزشی برگزار گردید. پنل ارائه مقالات پژوهشی نیز از بخش­های دیگر این کنفرانس بود. در این گردهمایی بزرگ دوروزه، سخنرانان و میهمان­هایی از کشورهای ایران، هنگ­کنگ، افغانستان، پاکستان، عراق، هلند، اسپانیا، آلمان، آمریکا و کانادا شرکت داشتند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.