حضور پرفسور جعفر جعفری در چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت استراتژیک

با توجه به هماهنگی های انجام شده پروفسور جعفر جعفری یکی از برجسته ترین و شناخته شده ترین متخصصان حوزه گردشگری در چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت استراتژیک حضور خواهند داشت و به ایراد سخنرانی به عنوان سخنران کلیدی خواهند پرداخت.
سوابق پروفسور جعفر جعفری:

پروفسور جعفر جعفری، یکی از برجسته ترین و شناخته شده ترین متخصصان حوزه گردشگری در دنیا است که آثارش در این حوزه، در بیشتر مقالات و کتابهای معتبر گردشگری به عنوان منبع و رفرنس مورد استفاده قرار می گیرد. برخی از مهمترین سوابق تحصیلی یا علمی ایشان عبارت است از:

کارشناس زبان انگلیسی از دانشگاه اصفهان

کارشناس ارشد مدیریت هتل از دانشگاه کارنل (Cornell) امریکا

دکترای انسان شناسی از دانشگاه مینسوتای (Minnesota) امریکا

دکترای افتخاری از دانشگاه دو له ایلز بالرز (de les Illes Balears) اسپانیا

وی در سال 2005 برنده جایزه اولیس (Ulysses Award) از سازمان جهانی گردشگری (WTO) شد. این جایزه در هر سال به یک نفر اعطا می شود.

پروفسور جعفری استاد مدعو دانشگاه های دو الگارو (do Algarve پرتغال)، لولئو (Luleå سوئد)، سان یات-سن (Sun Yat-sen چین)، استاد افتخاری دائمی دانشگاه بوندلخند (Bundelkhand هند) و مدیر برنامه بین المللی دانشگاه دو له ایلز بالرز (de les Illes Balears اسپانیا) است.

او همچنین عضو هیئت علمی مدرسه مدیریت هتلداری دانشگاه ویسکانسن اسکات (University of Wisconsin-Stout School of Hospitality) در شهر منومونی (Menomonie) امریکا است.

وی مشاور و رایزن چندین آژانس بین المللی همچون سازمان جهانی گردشگری (WTO) و بانک توسعه قاره امریکا (Inter-American Development Bank)، وزارتخانه ها، شرکتها و موسسات گردشگری و هتلداری نیز هست.

همچنین در حوزه فعالیتهای علمی و نشر کتاب و مقاله نیز، به برخی از مهمترین آثار ایشان یا آثاری که با پشتکار ایشان منتشر شده است، اشاره می کنیم:

بنیانگذار و سردبیر نشریه معروف «مجله پژوهش گردشگری: نشریه ای در علوم اجتماعی» (, Annals of Tourism Research: A Social Sciences Journal) از انتشارات الزیویر (Elsevier) انگلستان. این نشریه از سال 1973 تاکنون منتشر شده است و امسال، سی و نهمین شماره اش به علاقمندان عرضه شد. هر جلد آن شامل چهار شماره می شود که هر سه ماه یکبار انتشار می یابد. آدرس پایگاه این نشریه:

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.